Aplikace Diakers

Řada lidí dnes vyřizuje své nákupy po internetu. Nakupují se drobnosti i nákladné zboží, předměty každodenní potřeby i takové, které budou zákazníkům sloužit léta, nebo jejichž koupě je zamýšlena jako investice. Z průzkumů vyplývá, že základním motivem pro nákup online je možnost si v klidu vybrat zboží a zároveň ušetřit čas. Podobné výhody poskytuje také aplikace Diakers.

Tuto aplikaci jsme čtenářům časopisu Kurier Kamieniarski představili již v dubnovém čísle. Diakers začala jako první využívat firma M + Q při obchodování s odběrateli, kteří u této firmy objednávají kamenné desky. Aplikace umožňuje online nákup kamenných bloků s možností předem si objednat jejich rozřezání na desky o požadované tloušťce a zvolit si požadovaný typ povrchové úpravy.

Zákazník má v aplikaci možnost sledovat, jak budou v reálu vypadat jednotlivé pořezané desky a získá rovněž informaci o jednotkových nákladech i celkové ceně objednávky. Díky tomu je možné objednávku snadno modifikovat volbou počtu desek, jejich tloušťky a povrchové úpravy.

V současné době, kdy se vyhýbáme přímým kontaktům, je podobná forma obchodování možností, která stojí za pozornost. Aplikace je cenným přínosem nejen s ohledem na pandemii. Naše výkonnost roste, máme čím dál větší pracovní tempo a čas se nám stává mnohdy nedocenitelnou hodnotou. Aplikace Diakers se tak představuje snadné řešení. Ušetří spoustu peněz, je uživatelsky velmi přívětivá a snadno se ovládá.

Při nákupu online nás také obvykle zajímá, kdo je prodávajícím. V případě nákupů s aplikací Diakers se jedná o renomovaného dodavatele se stabilním postavením na trhu. Marble & Quartzite Polska je společnost, kterou není potřeba zvlášť představovat. Na polském trhu působí od roku 2000 (ve světě od roku 1932), je součástí mezinárodního koncernu Finstone a má po celé zemi několik poboček. Je pravidelným účastníkem veletrhů a dalších akcí v oboru kamenického průmyslu.

Jak prozradil Michał Nowak (M + Q), práce na dalším vývoji aplikace budou pokračovat. Od příštího týdne přibude pro vybrané zákazníky možnost nákupu bloků a brzy nato bude možné prostřednictvím aplikace pořizovat rovněž pracovní nástroje a kamenickou chemii. Společnost Diakers obchoduje s prověřenými a spolehlivými dodavateli.

Zdroj: Kurier kamieniarski

Autor: M+Q   |   Publikováno: 17. 11. 2020

PolandGermanEnglishCzech